Algemene voorwaarden

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle fotosessies en dienstverleningen. Bij het betalen van het voorschot gaat men akkoord met alle voorwaarden.

Fotoshoot boeken

Bij het boeken van een fotoshoot zal er duidelijk op voorhand afgesproken worden: waar de shoot plaats vindt, wanneer, welk pakket en de aanwezigheid van  eventueel extra modellen. Het totaal bedrag wordt door ‘SBP’ (Stephanie Beelaert Pictures,) duidelijk overgemaakt aan de klant. Hierna zal er ter bevestiging van de klant 40€ voorschot betaald worden op het rekeningnummer BE17 7370 3140 6421 met vermelding: Naam Klant + Pakket. Dit gebeurd binnen de 7 dagen na overeenkomst. Indien de betaling uitblijft, zal de datum vrijkomen onder stilzwijgend akkoord van beide partijen. Het voorschot kan enkel terug gevraagd worden onder de vorm van een waardebon. Bij overmacht door slecht weer of ziekte zal het voorschot geldig blijven tot de eerst vrije datum voor beide partijen.

Betaling

Het overige bedrag zal voor de fotosessie betaald worden. Dit kan contant, via de betalingsapp of via overschrijving een week voor aanvang van de sessie. De klant krijgt geen online album doorgestuurd indien de shoot niet betaald is.

Prijzen kunnen elk moment aangepast worden. De prijs die de klant krijgt op het moment van de boeking, blijft ongewijzigd (tenzij het voorschot niet binnen het vooropgesteld tijdstip betaald is).

Fotoshoot

Bij annulering van de shoot dient de klant dit minimum 2 weken op voorhand te laten weten.  In geen geval zal het voorschot terug betaald worden enkel onder de vorm van een waardebon. Bij het betalen van het voorschot ga je hiermee akkoord.

De shoot kan uitgesteld worden onder volgende omstandigheden en in overeenkomst van beide partijen: de weersomstandigheden laten het niet toe, ziekte van 1 van de partijen of onmacht. Uitstellen van een shoot dient min 4 uur voor aanvang te gebeuren. De nieuwe boeking gebeurd binnen de week na uitstel.

Foto’s

De klant ontvangt het aantal foto’s van zijn pakket. Indien er foto’s bijbesteld worden, worden deze pas na het betalen van de factuur doorgestuurd.

De foto’s worden zowel in hoge resolutie als webresolutie bezorgd door SBP aan de klant. De webresolutie bestanden mogen in geen geval afgedrukt worden. Hoge resolutie bestanden mogen in geen geval online geplaatst worden en zijn voor privé gebruik.

SBP is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen op niet gekalibreerde schermen of afdrukken.

Bij het boeken van een shoot geeft de klant, SBP het recht om foto’s online te plaatsen. Tenzij er vooraf vermeld wordt door de klant, dat dit niet gewenst is.

Op alle foto’s gemaakt door SBP is auteursrecht van toepassing. Het is niet toegestaan om foto’s zonder logo online te publiceren. Het is niet toegestaan om foto’s na te bewerken of bij te snijden.

Bij inbreuk op de auteursrechten is de klant een schadevergoeding verschuldigd aan SBP. Dit kan oplopen tot 3 maal de prijs van de foto. Bij het betalen van een schadevergoeding is er geen recht op het verder gebruik van deze foto.

Bij ontevredenheid krijgt de klant in geen geval zijn of haar geld terug. De ontevredenheid moet gemeld worden binnen de 7 dagen na het ontvangen van het online keuze album of de afgewerkte foto’s.

Andere

SBP zal de gegevens van de klant ten alle tijden proberen beschermen en deze niet toegankelijk maken voor derden.

SBP kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden bij ongevallen of schade aan mensen, dieren en materiaal veroorzaakt tijdens een shoot.

Bij schade veroorzaakt door de klant aan het fotografiemateriaal of aan de fotograaf veroorzaakt door de klant of dieren van de klant, gelden de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek.

Het bewaren van de foto’s gebeurd door SBP tot maximum 6 maand na het afleveren van de foto’s.

De onbewerkte foto’s of foto’s die de selectie niet haalden kunnen onder geen beding verkregen worden.