Over mij

Welkom op mijn website!

Zoals jullie wel vermoeden is mijn naam Stephanie. Ik woon samen met Thomas in Berlare. Beide zijn we trotse eigenaars van Osha (Border Collie), Gerry (mini varken) en een handvol paarden.

Tijdens de gewone daguren kan je me vooral terugvinden in het labo en tussen de insecten op de Universiteit Gent. Na mijn uren en in de weekend kan je me vooral terugvinden achter mijn camera!

Bijberoep

Sinds enkele jaren ben ik fotografe in bijberoep. Ik kocht mijn camera in eerste instantie om mijn eigen huisdieren op de foto te zetten. Puur hobbymatig, volgde ik een cursus ‘Fotografie’ als avondopleiding bij het CVO. Na de basis en de ‘knopjes’ beet te hebben wou ik me verdiepen in honden- en paardenfotografie. Als snel ontdekte ik dat ik naast mijn passie voor viervoeters ook een passie voor fotografie kreeg. Aangezien mijn eigen dieren hun modellencarrière snel beu waren, nam ik mijn camera mee naar trainingen van onze hondenschool of tijdens de wedstrijden van onze paarden. Ik kreeg steeds meer en meer de vraag om voor vrienden en kennissen foto’s te maken waardoor besloot ik om fotograaf te worden in bijberoep.

Unieke en persoonlijke beleving.

 Fantastisch is het woord om van mijn  passie een bijberoep te maken. De geweldige en leerzame gesprekken, de fantastische mensen, de schattigste, stoerste dieren die ik leer kennen zijn één van de leukste kanten van mijn bijberoep. Ik stel me graag voor als de fotograaf waarbij je kan zeggen amai ik heb genoten van deze shoot en ik had helemaaaaaal geen stress! Een fotosessie is voor mij een unieke en persoonlijke beleving met als eindresultaat prachtige herinneringen!

 Kwaliteit

 Door mijn constante bijscholing en experimenten kan ik jullie de beste kwaliteit als fotografe geven. Dit zie ik als een haarscherpe foto, maar ook realistische beelden waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Een overzicht van enkele recente workshops die ik heb gevolgd om mijn kennis bij te schaven:

  • Masterclass hondenfotografie door MyKingdom Photography
  • Basis hondenfotografie door Monoaphotography
  • Masterclass Blackphotography door MyKingdom Photography
  • Winter Workshop paardenfotografie door Eliane van Schaik Photography
  • Actie en portret paardenfotografie door Iris Van Meijl Photography
  • Dogs in action Workshop door Claudio Piccoliphotographer

Kijk gerust rond op mijn website en aarzel niet om contact op te nemen bij vragen of verzoeken.
Stephanie Beelaert