Prijzen dierenfotografie

Hoe werkt een fotosessie?

De ondeugende blijk van je hond, een gevoelige foto van jullie band samen, de typische uitdrukkingen en nog zoveel meer zet ik met heel veel plezier op foto.  De unieke ervaring om dit moment plezant en onvergetelijk te maken krijg je er alvast helemaal gratis bij! Stephanie Beelaert Pictures staat voor een persoonlijke begeleiding vanaf het maken van de afspraak tot het afleveren van de foto’s en hun fotoproducten.

Informatie aanvragen en een afspraak boeken doe je best via het contactformulier op deze website of door een mail te verzenden naar info@stephaniebeelaertpictures.be. Samen zoeken we een geschikte datum, pakket en de ideale locatie die aansluit bij jou wensen.  In de week voor de fotosessie overlopen we je wensen en voorkeuren nogmaals en krijg je extra tips en informatie.  De tijdsduur in de omschrijving van de pakketten is een richttijd. Het is vooral belangrijk dat ik een mooi gevarieerd aantal foto’s kan aanbieden. Via een online album kan je zelf de foto’s selecteren en eventueel extra foto’s aankopen. Na het bewerken krijg je de foto’s digitaal doorgestuurd via een download link. I Indien gewenst zoek ik samen met jou een mooie afdruk uit!

Mini
90

Midi
€ 175

Maxi
€ 265

Dit moet je weten:

  • Eerste 15 km gratis vanuit Berlare (9290). Prijs per extra km: 0.35/km x2
  • Fotodagen worden voorzien van speciale prijsaanbiedingen en worden vooral op Social media gedeeld.
  • Fotosessies die niet standaard zijn (o.a puppynestjes, verkoopfoto’s paarden) beschikken over een speciale prijs. Vraag vrijblijvend je offerte aan via info@stephaniebeelaertpictures.be 
  • Bij het boeken van een shoot gaat men akkoord met alle voorwaarden (zie algemene voorwaarden)
  • Stephanie Beelaert Pictures is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belastingen