Aanbeveling

Wij zijn ondertussen reeds trouwe klant van Stephanie Beelaert pictures. Zowel voor foto’s van het gezin als van de honden heeft Stephanie heel veel geduld. Met de kinderen zorgt ze ervoor dat ze zich niet vervelen, met een speelpauze tussenin. Met de honden houdt ze rekening met angstige karakters en neemt haar tijd om het aangenaam te houden voor de hond. De foto’s hebben een zeer hoge kwaliteit en de service is maximaal. Wij zijn uiterst tevreden over de werking en het eindresultaat.

Sara Van Hecke
Stephanie houdt van dieren en dat is echt in haar manier van omgang te voelen in een shoot. Ze houd rekening met vele dingen, zo heeft ze ons een leuke shoot gegeven. Mijn man is rolstoel gebruiker en ze was heel attent en stelde ons gerust en ze hield rekening met de locatie. Ook ons hondje Phebe heeft snel stress op vreemde locatie en ze nam haar tijd om ook daar rekening mee te houden.

Maureen, Patrick & Phebe
Wij zijn al jaren klant bij Stephanie. Vanaf Kay (onze oudste border) 1 jaar oud was hebben we een eerste fotoshoot gedaan. Stephanie heeft engelengeduld en doet alles op het tempo van de hond! Gemaakte afspraken rond levertermijn van de foto’s worden altijd nagekomen. Kwaliteit van de foto’s is super! (Canvas, tassen, onderleggers,.. we hebben het allemaal me de foto’s van onze viervoeters). Kay is zot van Stephanie en van de camera. Echter hebben we een hond tygo die een groot rugzakje meedraagt maar die evengoed prachtig op de foto’s staat. Dankzij het gouden hart en het grote geduld van Stephanie! Zijn prachtige gebreken gaat Stephanie ook niet wegwerken op de foto’s.
Onze ervaringen (van ondertussen al 6 jaar) zijn dus fantastisch met haar! Een grote aanrader als je een eerlijke fotograaf zoekt die je op u gemak kan stellen en die vooral je beesten op het gemak kan stellen.

Steffie
Al meerdere shoots gedaan bij Stephanie en zo tevreden van de foto’s en haar geduld met mijn actieve hond. Ook steeds leuke ideeën om Maurice op foto vast te leggen.
Hondenfotografie 5
Sanne