Prijzen personenfotografie

Hoe werkt een fotosessie?

Mooie herinneringen van je kind, je ouders, jezelf, je partner, jullie als koppel,… is mijn doel. Gevoel in een foto, plezier tijdens een shoot en  een unieke ervaring die dag dat krijg je er gratis bij! Ik sta voor een persoonlijke begeleiding van het eerste contact tot het afleveren van de foto’s.

Informatie aanvragen en een afspraak boeken doe je best via het contactformulier op deze website of een mail te verzenden naar info@stephaniebeelaertpictures.be . We zoeken samen een geschikte datum, pakket en de ideale locatie die aansluit bij jou wensen.  In de week voor de fotosessie ontvang je een mail met tips en extra informatie. Ik pols nog even naar de voorkeuren bijv de interesses van je kind. Tijdens de shoot zorg ik voor een ontspannen sfeer, zodat je een unieke ervaring hebt met achteraf mooie foto’s als resultaat! De tijdsduur in de pakketten weergeven is een richttijd. Het is vooral belangrijk voor mij dat ik een mooi gevarieerd aantal foto’s kan aanbieden in het online album met foto’s waar de persoon in kwestie opstaat hoe hij/zij is. Via dit online album kan je zelf de foto’s selecteren en eventueel extra foto’s aankopen. Na het bewerken krijg je de foto’s digitaal doorgestuurd via een download link. In het gewoon genieten en eeuwige liefde pakket zit een USB stick inbegrepen. Indien gewenst zoek ik samen met jou een mooie afdruk uit!

Wil je meer informatie over hoe en fotosessie in zijn werk gaat?  Zijn er nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier of info@stephaniebeelaertpictures.be

Klein gelukje
€ 90

Paardenfotografie 12

Gewoon genieten
€ 175

Eeuwige liefde
€ 265

Leuk om te weten:

  • Extra info over de inhoud van een pakket kan je vrijblijvend aanvragen via info@stephaniebeelaertpictures.be
  • Alle prijzen zijn excl. vervoerskosten. Eerste 20 km gratis vanuit Berlare. Prijs per extra km: 0.35/km x2
  • Ik heb zelf een aantal locaties in de buurt die geen vervoerskosten hebben
  • Fotodagen worden voorzien van speciale prijsaanbiedingen
  • Bij het boeken van een shoot gaat men akkoord met alle voorwaarden (zie algemene voorwaarden)